ISO 5530-2:2025

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٥ يناير ٢٠٢٥

Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph

ملفات الوثيقة ISO 5530-2:2025

الإنجليزية 54 صفحات
الإصدار الحالي
90.07 BHD

مجال الوثيقة ISO 5530-2:2025

This document specifies a method using an extensograph for the determination of the rheological properties of wheat flour doughs in an extension test. The recorded load–extension curve is used to assess the general quality of flour and its response to improving agents.

The method is applicable to experimental and commercial flours from wheat (Triticum aestivum L.).

NOTE 1        This document is related to ICC 114[5] and AACC Method 54-10[6].

NOTE 2        For dough preparation, a farinograph is used (see 6.2)

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 150-2:2015
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية بحرينية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
BH GSO 2055-1:2016
GSO 2055-1:2015 
لائحة فنية بحرينية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

ISO/IEC 23009-9:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Dynamic adaptive streaming over HTTP (DASH) — Part 9: Redundant encoding and packaging for segmented live media (REaP)
ISO/IEC TR 27599:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Information technology — Brain-computer interfaces — Use cases
ISO 4517:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Physical vapor deposition (PVD) coatings — Contact angle measurement of metallic hydrophobic PVD coatings
ISO 15237:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Coal — Determination of total mercury